Nettside Tornes turbusser

KUNDE: Tornes turbusser
OPPDRAG: Ny nettside, bloggmodul og digital turkatalog

Tornes turbusser har 25 års erfaring i transportbransjen. Det som skiller Tornes turbusser fra andre busselskap er den personlige servicen. Det handler ikke bare om å drive business på mest effektive måte, men å gi noe til folk som er av verdi og som beriker. 

Tornes turbusser ønsket en moderne side, som de enkelt kunne oppdatere selv. For eksempel egen bloggmodul med innlegg om reiser, planlagte turer og reisemål i både inn- og utland. De ønsket også at besøkende kunne melde seg på turer direkte på nett. Nettsiden er designet og satt opp i Squarespace, som er en selvstendig plattform som fungerer sømløst og er lett å administrere for kunden i ettertid. Siden er selvfølgelig resonsiv, som betyr at den ser like bra ut på alle enheter, både telefon og nettbrett.

Tornes-macbook-white.jpg
Ipad-tornes-turbusser.jpg
Designlazy-Macbook-iphone-mockup.jpg

Klikk her for å gå til tornesturbusser.no

Vi har bare lovord å si om Kristin, og er veldig fornøyd med nettsiden hun laget for oss! Effektiv, satte seg inn i våre behov, og et stilrent og moderne uttrykk! Herved anbefalt!
— Elin M. Kanestrøm, Tornes turbusser