Informasjonskampanje

KUNDE: Larvik Havn
OPPDRAG: Informasjonskampanje // Til deg fra Larvik Havn

En informasjonskampanje ble til «Norges største julekalender». Larvik Havn er Norges nest største og gir en rekke positive ringvirkninger for næringslivet i regionen. Dette ønsket de å informere om. Vår løsning ble «landets største julekalender», med gavekort og premier i 12 utvalgte butikker fra 1.–24. desember. Vinnere ble annonsert i annonser og på egen kampanjeside på Facebook. Videre besto kampanjen av boards og en sjarmerende film om julenissen, som selvsagt bruker båt og ikke reinsdyr. Kampanjen fikk stor oppmerksomhet i lokalmiljøet, med både oppslag i avisen og innslag på radio.

Jeg har vært med på konseptutvikling, grafisk design, styling av reklamefilm,  gjennomføring av kalenderen, samt oppfølging i sosiale medier.  

Larvik-havn-hovedbilde.jpg

Ovenfor er eksempel på tag som ble plassert i utvalgte butikker. Vi lagde også en egen kampanjeside med info om prosjektet, hvor jeg hadde ansvar for webdesign. I perioden hadde vi også boards plassert  i Larvik og omegn, se foto lengre ned. 

_Larvik-havn-landingsside.jpg
Larvik-havn-boards.jpg
Larvik-havn-film.jpg

I forbindelse med kampanjen laget vi også en reklamefilm som ble brukt på kino i perioden. Filmen brukes også av Larvik havn ved egne presentasjoner av sin bedrift. Arbeid utført hos Allegro.