Arbeidsglede

KUNDE: ARBEIDSGLEDE ANNE GERD SAMUELSEN AS
OPPDRAG: LOGO OG NETTSIDE

Arbeidsglede trengte ny logo og nettside for en frisk lansering av sitt firma. Arbeidsglede - Anne Gerd Samuelsen AS har spesialisert seg på utviklingsarbeid, coaching og foredrag rundt temaer som arbeidsmiljø, kundebehandling, kommunikasjon, forebygging og løsing av konflikter og stressmestring. Oi design har laget logo, profil og nettside for å sikre Arbeidsglede en helhetlig profil i dette arbeidet. Arbeidsglede ønsket en tydelig link til solsikker, en blomst som symboliserer styrke, vitalitet og glede. Den gir næring både til seg selv og andre, ettersom den produserer en overflod av spiselige frø. De gule og oransje kronbladene signaliserer livskraft.

Arbeidsglede-bilder.jpg
Arbeidsglede-stationary.jpg
Arbeidsglede-logo.png
Arbeidsglede-farger.png
Arbeidsglede-forside.jpg
Arbeidsglede-forside-mobil.jpg
 
Arbeidsglede-logo-rund.png
 
Arbeidsglede-logo-stempel.jpg

Hyttedrøm i tretoppene

KUNDE: Tretopphytter Oslofjord
OPPDRAG: Foto og bilderedigering

Hundre meter over havet og åtte meter over bakkenivå står disse magiske hyttene, trygt forankret i furuer. Lar du roen senke seg og stillheten slippe til, vil du oppleve nærkontakt med skogsnaturen og de dyr og fugler som bor der. Alle hyttene har unik utsikt over Oslofjorden og ligger idyllisk til i trekronene i gammel urskog med barlind og misteltein. Jeg var så heldig å tilbringe en ettermiddag og kveld her for å forevige stemningen som finnes her.

Tretopphytter-magusk.jpg
Tretopphytter-natt-foto-Ugleredet2.jpg
Tretopphytter-dagslys2alt.jpg

Lar du roen senke seg og stillheten slippe til, vil du oppleve nærkontakt med skogsnaturen og de dyr og fugler som bor der. På hemsen kan du ligge og se himmelen og stjernebildene over Oslofjorden gjennom de store takvinduene.

Tretopphytter-dagslys.jpg
Tretopphytter-terrasse.jpg

Klikk her for å gå til Tretopphytter Oslofjord

Jorden rundt på 80 dager

KUNDE: Nøtterøy Amatørteater
OPPDRAG: Bilderedigering, plakat, bannere, flyers og program

For Nøtterøy Amatørteater har jeg designet materiell til oppsetningen Jorden rundt på 80 dager. Oppdraget innebar oppsett av plakat, flyers, program, bannere til bybildet og materiell til publisering på sosiale medier. Skuespillet er basert på Jules Verne sin velkjente roman fra 1873. Den britiske oppfinneren Phileas Fogg inngår et veddemål om å reise nettopp - jorden rundt på 80 dager. 

NAMT-jordenrundt-plakat-mockup.jpg
NAMT-jordenrundt-flyer-mockup.jpg
NAMT-jordenrundt-iphone-mockup.jpg
plakat-kun-skuespillere.jpg

Fotoshoot med hovedrolleinnehavere.
Bildene er tatt av Maria Therese Eik.

Ferdig dypetsede og behandlede bilder på bakgrunn til plakat og annet materiell.

Ferdig dypetsede og behandlede bilder på bakgrunn til plakat og annet materiell.

Jeg designet også bannere til bruk i byen, samt storformat til Oseberg kulturhus på 12 x 4 meter.

Jeg designet også bannere til bruk i byen, samt storformat til Oseberg kulturhus på 12 x 4 meter.

Nettside Tornes turbusser

KUNDE: Tornes turbusser
OPPDRAG: Ny nettside, bloggmodul og digital turkatalog

Tornes turbusser har 25 års erfaring i transportbransjen. Det som skiller Tornes turbusser fra andre busselskap er den personlige servicen. Det handler ikke bare om å drive business på mest effektive måte, men å gi noe til folk som er av verdi og som beriker. 

Tornes turbusser ønsket en moderne side, som de enkelt kunne oppdatere selv. For eksempel egen bloggmodul med innlegg om reiser, planlagte turer og reisemål i både inn- og utland. De ønsket også at besøkende kunne melde seg på turer direkte på nett. Nettsiden er designet og satt opp i Squarespace, som er en selvstendig plattform som fungerer sømløst og er lett å administrere for kunden i ettertid. Siden er selvfølgelig resonsiv, som betyr at den ser like bra ut på alle enheter, både telefon og nettbrett.

Tornes-macbook-white.jpg
Ipad-tornes-turbusser.jpg
Designlazy-Macbook-iphone-mockup.jpg

Klikk her for å gå til tornesturbusser.no

Vi har bare lovord å si om Kristin, og er veldig fornøyd med nettsiden hun laget for oss! Effektiv, satte seg inn i våre behov, og et stilrent og moderne uttrykk! Herved anbefalt!
— Elin M. Kanestrøm, Tornes turbusser