Forsidebilde_SQSP_middle-smal.jpg

 

 
 

Om oss

 

Oi design har nylig styrket kompetansen med en ekstra person i staben! Det er ikke vits i å legge skjul på at firma nå består av mann og kone. Vi vet vi funker bra i det daglige, og nå skal vi til og med få jobbe med spennende prosjekter og kunder sammen! Vi har erfaring fra dette fra tidligere fra samarbeid på tvers av arbeidsgivere, så dette er noe vi gleder oss veldig til! 

Gunnar er utdannet journalist, med seks års bakgrunn fra TV-bransjen. Han ble blant annet ble nominert av Gullrutens fagjury som beste regissør for TV-serien «En ny start» på TVNorge i 2013. De siste årene har han jobbet med markedsføring, først gjennom ansvar for innholdsmarkedsføring i Amedias aviser i Buskerud, Vestfold og Telemark, og nå i Oi design og film. 

Kristin_foto_181112.png

Kristin er utdannet innen grafisk design og visuell kommunikasjon, og har 10 års erfaring innen grafisk- og webdesign, sosiale medier og markedsføring. Hun har jobbet både in-house, i byrå, og som selvstendig næringsdrivende. Kristins brede erfaring er en stor fordel når det gjelder å tenke helhetlig kommunikasjon på flere flater. 

 

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe, eller har et prosjekt du ønsker hjelp med! Du kan også sende oss en mail direkte på kristin@oi-design.no, melde eller ringe Kristin på telefonnummer 98016816. Det hadde vært spennende å høre fra deg! Sjekk ut prosjekter som vi har jobbet med tidligere i vår portefølje.