Videokurs - produser innhold selv!

Trenger du video i feeden din samtidig som budsjettet ikke strekker helt til? Ta vårt videokurs og produser selv!

Egenprodusert video er i vinden. Det øker troverdigheten og tilliten til kundene og brukerene dine og skaper en sterkere identitet til din merkevare. Men få har råd til å sette bort alt av videoproduksjon til noen andre. Derfor kurser vi deg slik at du får fortalt din visuelle historie best mulig.

Suksess med video
Sist var vi hos Kirkens Bymisjon, det var både gøy, og ifølge kunden svært nyttig. Vi lagde film samme dag som videokurset, og filmen fikk over 220 000 visninger på Facebook!

«Allerede etter første dag med videokurset fra Oi Design, merket vi hvor verdifullt video på sosiale medier er. Det er mye man skal tenke på når man skal sette i gang med å lage en film som skal nå ut til et bredt publikum. Vi nådde et publikum vi bare kunne ha drømt om! Kursveileder Gunnar var god til å lære bort og skjønte våre behov helt fra begynnelsen. Balansen mellom teori og praktisk oppgave var veldig fin. Vi kan trygt anbefale et kurs fra Gunnar og Oi Design og film!»

Eric Laetare, Markedssjef, Kirkens Bymisjon Vestfold

Eric Laetare hos Kirkens Bymisjon Vestfold

Eric Laetare hos Kirkens Bymisjon Vestfold

FB-forside-kirkens-bymisjon.jpg

Sentrale temaer i video-kurset

  • Jakten på den gode historien, hva engasjerer for video?

  • Hvordan utnytte video som virkemiddel?

  • Hvordan lage en god video?

Gunnar Bækkevold er en erfaren kursholder som engasjerer publikum med en praktisk tilnærming til stoffet, ispedd humor og relevante eksempler som viser hvordan lavkostproduksjoner kan nå din målgruppe. Han er utdannet journalist, og har jobbet som klipper og regissør i TVbransjen, innholdsmarkedsføringsansvarlig i Amedias aviser i Buskerud, Vestfold og Telemark, før han i 2018 begynte for seg selv.

Ta kontakt slik at vi kan tilpasse et opplegg for deg! Ring oss på telefon 920 11 225, eller legg igjen en melding via skjema nedenfor.