Hvorfor Squarespace?

Hvorfor-Squarespace.jpg

Vurderer du ny nettside? En moderne og oppdatert webside er et konkurransefortrinn, og tilstedeværelse på nett er en stor fordel!

De aller fleste søker opp en bedrift på nett før de tar kontakt i dag, og dagens travle informasjonssamfunn har vi minimalt med tid på å gi et godt førsteinntrykk. Derfor er en profesjonell nettside så viktig! Her finner du info om Squarespace, og hvorfor vi mener det er en perfekt måte å designe nettsider på. 

Kort fortalt er Squarespace en nettbasert løsning som gjør at du får en helhetlig nettside til en fornuftig pris. Nettsiden vil både være godt designet og tilpasset din profil, i tillegg til å være brukervennlig og ikke minst enkel å administrere og oppdatere i etterkant. Siden vil selvfølgelig være responsiv, med en egen tilpasning for best mulig visning på både mobil og skjermbrett. 

Squarespace er en solid leverandør. Firmaet ble startet i 2003, og vi har designet nettsider på denne måten siden 2013. Vi er medlem i «Squarespace Circle» som erfaren bruker av systemet. Dette gir deg som kunde

  • Utvidet tid til design - 6 måneder for nye sider, i motsetning til 30 dager som er standard.

  • 20% rabatt på årlig abonnement ved første betaling. 

  • Tilgang til eksklusivt innhold og tidlig tilgang til nye funksjoner. 

  • Optimalisert og raskere kundeservice.

Responsiv utforming
Mobil trafikk står  for godt over halvparten av all trafikk på nett. Med det i tankene er det avgjørende at nettstedet presterer på tvers av en hvilken som helst enhet og skjermstørrelse. Hver Squarespace-mal inneholder en unik mobil versjon som samsvarer med stilen av nettstedet, så innholdet vil se bra ut på hver enhet, hver gang.

Enkel oppdatering
Squarespace ble designet spesielt med brukeren i tankene. Fokuset er å gjøre det enkelt for deg å vedlikeholde og oppdatere din nettside etter at prosjektet har fullført. Er du vant med å bruke sosiale medier, for eksempel Facebook og bytter profilbilde og toppbilde er jeg overbevist om at du vil klare å oppdatere siden din selv. Syns du likevel dette er tungvint gjør vi selvfølgelig mer enn gjerne denne jobben for deg. 

Slipp bekymringer for oppdatering og vedlikehold
Squarespace er en selvstendig plattform som fungerer sømløst. Dette betyr at det aldri er behov for å oppdatere programvare, plugins eller widgets; du slipper sikkerhetsproblemer ettersom Squarespace-sider leveres som standard med SSL. Dette  gir tre viktige sikkerhetsfordeler:
Personvern: Siden krypterer forbindelsen mellom nettleseren og webserveren og overfører sikkert informasjon (som påloggingsinformasjon).
Dataintegritet: Forhindrer uautoriserte parter i å endre data under overføring.
Autentisering: Beskytter mot imitasjon ved å kreve identitet på webserveren.

Nettbutikk ingen hindring
Squarespace har sømløs integrering med Stripe og PayPal som gjør det enkelt å selge produkter via din egen side. En Squarespace-side er perfekt for å kunne levere digitale nedlastinger, selge fysiske produkter, administrere frakt med mer.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger ny nettside, så hjelper vi deg! Se noen av våre nettsideprosjekter her.

PS: Innlegget er på ingen måte sponset av Squarespace, vi er bare SÅ fornøyd med å bruke det!